Det var flere patruler ute for å pågripe mannen.

Flere politipatruljer i dramatisk pågripelse

Av Bente Haldorsen
12.01.2018 00:28 - OPPDATERT 18.01.2018 15:00

MELØY: Det var torsdag kveld at en naken mann forsøkte å ta seg inn i flere hus i et nabolag på Selstad.

Politiet ble varslet av flere oppskakede beboere i nabolaget rundt klokken 18.30. Flere av dem rømte husene sine. Etter hvert stjal den nakne mannen en Toyota Landcruiser som sto parkert ved ett av husene, og satte kursen mot Glomfjord i en rasende fart. Operasjonsleder Jon Inge Moen ved politiet sier til MA at mannen skapte en farlig situasjon både for seg selv og andre.

 

Politiet hadde flere patruljer ute, og i Glomfjord tilspisset situasjonen seg. Politiet forsøkte først å stoppe bilen på vanlig vis, men bestemte seg for å torpedere bilen i en blindgate, noe som resulterte i at mannen kjørte på politibilen gjentatte ganger. Begge bilene ble påført store skader.

 

Ikke før politiet skjøt et varselskudd valgte mannen å overgi seg. Han ble pågrepet klokken 19.17. Mannen, som er en kjenning av politiet ble tatt med til legevakten og senere kjørt til Nordlandssykehuset. Operasjonslederen Moen sier til MA at det var en dramatisk hendelse og pågripelse, og at saken vil bli etterforsket. – Den pågrepne mannen kan vente seg å bli siktet for en rekke forhold avslutter han.

 

 

Debatt
Meløyavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.