En Responsartikkel er en betalt, redaksjonell omtale av kunden som presenteres. Alt innhold er bestemt av kunden, men skrevet av redaksjonen i Meløyavisa. Artikkelen ligger på forsiden og er åpen for alle besøkende. Artikkelen rullerer sammen med de andre artiklene i en viss tid, alt etter hvor lenge kunden har bestilt den.

Gjennom Meløyavisa Respons kan vi fortelle din bedrifts unike historie – og nå ditt publikum på en helt annen måte enn ved tradisjonell markedsføring. 

MELØYAVISA  Respons handler om innholdsmarkedsføring og er skapt i troen på at det gode innholdet – de engasjerende historiene – alltid vil nå opp og fange oppmerksomheten i en mediehverdag hvor vi bombarderes av stadig flere budskap.

Meløyavisa Respons gir deg som kunde tilgang til fremragende ressurser innen tekst, foto og video. Sammen med deg utformer vi budskapet – og vi gir oss ikke før du er hundre prosent tilfreds med resultatet. Deretter tilrettelegger vi for digital spredning – slik at du når akkurat den kundegruppen som er verdifull for deg.

Her kan du linke til bilder, hjemmesider, produkter, leverandører med mer. Alt etter ditt ønske, men i henhold til regler for lovlig innhold.

Du kan når som helst få endringer i teksten ved å ta kontakt med oss.

Syns du dette ser interessant ut for din bedrift, institusjon, lag eller forening ? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Epost: [email protected]

Tlf. 41686682