Bente Haldorsen

Redaktør/Daglig leder

Telefon: 41 68 66 82

[email protected]

 

Hanne Hammernes

Abonnement/Økonomi/ Journalist

Telefon: 46 85 56 24

[email protected]

 

Ann Kristin Ytresand

Deskansvarlig

Telefon: 46 82 99 58

[email protected]

 

Brynhild Sørgård

Rubrikk/Kunngjøring

Telefon: 46 88 83 34

[email protected]

 

Freelancer:

Åse Sørgård

Tlf: 41 55 08 86

[email protected]

 

 

Freelancer:

Svenn A. Engøy

Rødøy

 

HISTORIKK:

Meløyavisa ble etablert i 1986 med 5 utgaver det første året. Aller første utgave kom torsdag 30. oktober.

Avisen tok for seg blant annet Svartistunnelåpningen, den gode tiltakslysten i søndre Meløy og Kjell Sahl varslet om bedre trafikkovervåkning av veiene.

Det var Dag Tessem som tok initiativet til å starte en ny avis da Glomfjordposten ble nedlagt, og han var redaktør helt frem til han flyttet sørover i 1990.

Med seg i arbeidsgruppen hadde han Tore Dybvik, Ovidt Eilertsen, Inger Torrissen, Hallvard Kristensen, og Edel Haug. Etter hvert kom også Bjørg Sørheim og Anfinn Myrvang til. Alle disse var av den oppfatning at kommunen trengte en avis, en felles plattform for å binde kretsene bedre sammen. Svartistunnellen var også nevnt.

Med den ble også nord og sør forbundet og en ny epoke startet.

 

I EGNE LOKALER
I starten var avisen lokalisert til Glomfjord, men senere flyttet til kommunesenteret Ørnes. Etter flere år som ”leilending” er avisen nå etablert i Havnegården på Ørnes. Høsten 2005 kjøpte vi egne lokaler i nybygget som ligger nydelig til i Ørnes Sentrum I. Vi ligger på 1. plan og er lett tilgjengelig. I tillegg er vi i et fellesskap med andre næringsdrivende.

 

MANGE FASER
Etter startfasen har Meløyavisa vært gjennom flere faser. Vi har blant annet knyttet til oss nabokommunene Gildeskål og Rødøy og dekker i dag disse.

 

1. januar 2008 var endagersavisen historie. Fra denne datoen har Meløyavisa kommet ut to ganger i uka.  Etter en «prøveperiode» på fire år, har styret konkludert med at vi fra høsten 2012 går tilbake til ett nummer i uka.

 

20 ÅR
Høsten 2007 feiret vi 20 år med avisdrift. I alle disse årene som har gått har vi kommet ut regelmessig med 48 utgaver pr. år helt fram til utgangen av 2007. Avisen trykkes i dag ved Brønnøy Trykk AS i Brønnøysund.

 

25 år!
I desember 2010 fikk Meløyavisa Meløy kommunes næringspris for 2010. Vi er veldig stolte av å kunne gå inn i vår 25. årgang med en slik pris.

 

30 år!
Meløyavisa har nå eksistert i mer enn 30 år. Noe vi er stolte av. Mange har fulgt oss siden dag én. Det har skjedd mye på disse årene og det er mange endringer i bransjen. Papiravisen leses i stor grad v den voksne delen av befolkningen.

 

Nett blir stadig mer populært og det blir mer og mer akseptert å betale for nyheter på nett. Det skulle også bare mangle. Det er en tidkrevende prosess å holde en nettavis oppdatert.

 

Ny nettavis
18 januar 2018 ble en ny og brukervennlig nettavis etablert. Vi er glade for å kunne tilby våre lesere en ny og tidsriktig nettavis.