Kolbjørn Solbakken synger for beboerne på GBO

Kolbjørn Solbakken skapte god stemning

Av Hanne Hammernes
02.03.2018 08:30 - OPPDATERT 14.03.2018 14:46

Takk til rause givere

Jens Arntzen, Karl Buvik, Einar Risvik og Magnor Kristiansen koste seg med musikk og trivelig selskap.

 

MELØY: Takket være rause givere og Kolbjørn Solbakken, kan vi hvert år bidra til en trivelig stund på en av våre institusjoner, sier Greta Solfall i Rebekkalogen.

 

- Onsdag denne uka ble det Glomfjord bolig- og omsorgssenter som fikk en trivelig stund med hyggelig samvær med kaffe, kaker og loddsalg i tillegg til vakker musikk fra Kolbjørn Solbakken. Disse besøkene er veldig populære blandt våre eldre i Meløy og de setter alltid stor pris på at vi kommer, forteller Greta Solfall.

Trivelig stemning ved GBO

 

Næringslivet i Meløy er svært imøtekommende med å gi gevinster til lotteriet og Kolbjørn Solbakken stiller gratis opp hver gang vi spør. Vi ønsker å rette en stor takk til han og næringslivet og spesielt til Sandaa Gartneri som er raus med å gi oss mange blomster til utlodning, sier Solfall.

Vi er på et nytt sted hvert år både i nord- og sørbygda. Alt overskudd fra lotteriet går uavkortet til den institusjonen vi er på besøk hos. De kan bruke pengene til å kjøpe inn noe de trenger eller utstyr som står på ønskelisten, avslutter Solfall.

 Greta Solfall i Rebekkalosjen vil gjerne takke Kobjørn Solbakken og næringslivet for sin raushet

 

 

Debatt
Meløyavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.